Budapest | Nem kért a meglévőnél magasabb fokú biztosítást a pénteken e-mailben érkezett halálos fenyegetés miatt Navracsics Tibor.
 
 A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Veszprémben, egy szakmai konferencia megnyitója előtt az MTI-nek arról is beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt kapott már halálos fenyegetést, akkor Szijjártó Péterrel együtt tettek feljelentést a nyomozó főügyészségen.
Navracsics Tibor közlése szerint az e-mail pénteken a minisztériumba érkezett, a saját postafiókjába, névvel, de a nevet nem mondhatja meg, mert a nyomozás még folyik.
    
"Úgy gondolom, hogy sajnos előfordul ilyen a politikai életben. Ugyanakkor, mivel a jövőt nem tudjuk, komolyan kell venni minden ilyet, ezért is szóltam az ügyészségnek, hogy vizsgálják meg az ügyet" - kommentálta a történteket Navracsics Tibor.
    
A miniszter elmondta, hogy zaklatás miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Közlése szerint nem kért a meglévőnél magasabb fokú biztosítást vagy más intézkedést biztonsága érdekében.
    
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábbi tájékoztatása szerint a halálos fenyegetést tartalmazó üzenet tárgymezőjében a "halal navracsicsra meg a tobbire" szöveg áll. A levélben a Ganxsta Zolee és a Kartel együttes Hasfalmetszők című számának egy mondata szerepel, Dopeman aláírással.